კომაროველები მსოფლიოს წამყვან უნივერსიტეტებში ჩაირიცხნენ

კომაროველები ახალი სასწავლო წლიდან სწავლას განაგრობენ სასურველი მიმართულებით, ისეთპრესტიჟულ უნივერსიტეტებში, როგორიცა Massachusetts Institute of Technology (MIT), Vanderbilt University, Princeton University, Lafayette College.

2022 წლის სექტემბრიდან კომაროველებს შესაძლებლობა აქვთ შემდეგ უნივერსიტეტებში ისწავლონ:

თეიმურაზ თოლორაია-MIT (აშშ)

ანა ონოფრიშვილი- MIT (აშშ)

გიორგი ძაძამია- Vanderbilt (აშშ)

ლაშა გიორგი შამუგია- Princeton (აშშ)

ლაშა გელაძე- Lafayette (აშშ)

შეგახსენებთ, რომ უნივერსიტეტებში ჩარიცხვის პროცესი ჯერ კიდევ არ დამთავრებულა დაეტაპობრივად შემოგთავაზებთ იმ კომაროველი მოსწვავლეების სიას, რომლებიც ახალი სასწავლოწლიდან სწავლას საზღვარგარეთ განაგრძობენ.

მადლობას ვუხდით სკოლის უნივერსიტეტებთან ურთიერთობის სამსახურსა (University Counseling Office) და მის ხელმძღვანელს, მაია ოთიაშვილს შესაბამისი პროცესების ოპერატიულად დაკვალიფიციურად წარმართვისთვის.

კომაროვის სკოლა ულოცავს კურსდამთავრებულებს, მათ მშობლებს, პედაგოგებს და მომავლშიცწარმატებას უსურვებს!